Cum funcționează?

Cum-functioneaza-BooxBox

În ce limbă sunt cărțile?

Toate abonamentele conțin doar cărți în limba română. 

De ce aș cumpăra abonamentele BooxBox când pot să-mi cumpăr singur cărți?

Pentru că facem noi toată treaba în locul tău: selectăm cărțile, le împachetăm și ți le trimitem acasă. Tot ce-ți rămâne ție de făcut este să citești ce primești acasă.

De unde aflu când se închid comenzile?

Fie din counter-ul de pe pagina de start (homepage) sau de pe Instagram.

Când primesc prima cutie?

Dacă te-ai abonat înainte să închidem comenzile pentru luna viitoare, primești prima cutie până pe 10 luna următoare. Dacă te-ai abonat mai târziu, vei primi primul pachet până pe 10 a celei de-a doua luni.

Nu îmi place cartea

Cărțile sunt alese pentru că le-am citit și ne-au plăcut. Încercăm să selectăm cărți cu tematică sau subiecte cât mai interesante în cazul celor non-ficțiune, deci este posibil să primești ceva ce poate personal nu ai fi ales. Ideea BooxBox este elementul surpriză, iar asta este partea distractivă!

Am deja cartea

Selectăm cărțile lunar, în funcție de ultimele publicații, prin urmare sunt destul de mici șansele să ai deja ce îți trimitem noi. Dacă totuși ai cartea, trimite-ne o poză cu cele două exemplare la admin@booxbox.ro cu titlul ‘Dublura carte’ în termen de 24 ore de la primirea pachetului și luna viitoare vei primi două carți. Dacă ai achiziționat un pachet pe o singură lună, vei primi oricum o carte cadou luna viitoare. Dublura o poți face cadou.

M-am abonat după ce ați închis comenzile, când primesc pachetul?

Încercăm să onorăm cât mai multe comenzi primite după data de 26 (sau data efectivă de închidere a comenzilor din luna respectivă), dar nu garantăm că vrei primi cartea în același timp cu restul abonaților. În cel mai rău caz, vei primi pachetul a doua lună după ce te-ai abonat.

Mi-a plăcut un pachet dintr-o lună anterioară

Dacă pachetul care ți-a plăcut este listat în secțiunea ‘Pachete anterioare’ ca fiind în stoc, îl poți comanda din site. Altfel, cănd se vând sunt gata.

Cum primesc comanda?

Comenzile sunt livrate prin Fan Courier.

Vreau să fac retur

Te rugăm să consulți termenii și condițiile la secțiunea returnarea produselor.