Luna Decembrie 2021 a fost prima lună de livrări ale BooxBox România. Cărțile lunii au fost alese pe sprânceană, cu emoții, dar și cu speranța că vor fi pe măsura așteptărilor abonaților noștri! Cutiile din decembrie au fost în ton cu sărbătoarea Crăciunului, fiecare pachet a avut un sticker tematic pe interiorul capacului, semnele de carte au fost tematice, iar conținutul pachetelor pe măsură.

Relaxing Bundle este pachetul vedetă al BooxBox, iar în luna decembrie în ele am inclus cartea lunii, după preferințele abonaților, ceaiul Teahugs, o lumânare Twinkle, sare sau bile de baie de la A ta stare,  semnele de carte personalizate, un card cadou și o ciocolățică.

Books and Wine au conținut cartea non-ficțiune, o sticlă de vin roșu, tipizatele noastre personalizate și o lumânare Matca.

Monogamiede Sue Miller de la Editura Trei a fost cartea #ficțiune din luna Decembrie. O carte bogată, complexă; povestea unei căsnicii remarcabil de bună, având în vedere cât de nepotriviți par a fi cei doi soț și soție.

Graham și Annie sunt căsătoriți de aproape 30 de ani și, după toate aparențele, formează un „cuplu de aur”. El este un bărbat masiv și sociabil, cu pofte pe măsură, care iubește viața și lucrează ca librar. Ea, mai rezervată și introspectivă, este fotograf și se pregătește pentru prima expoziție după o pauză de șase ani. Deși din familie mai fac parte doi copii adulți și fosta soție a lui Graham, Annie e convinsă că ea este marea și ultima lui iubire.

Când Graham moare pe neașteptate, Annie se simte pierdută și se întreabă ce rost are să continue fără el. Însă cât încă îl jelește, descoperă un secret distrugător, care o aruncă în beznă și o face să se întrebe dacă l-a

cunoscut vreodată cu adevărat.

 

Will de Will Smith de la Editura Trei a fost cartea #nonficțiune din luna Decembrie.

Transformarea lui Will Smith dintr-un puști din West Philadelphia într-unul din cele mai mari staruri rap ale epocii sale, iar mai apoi într-unul din cele mai mari staruri din istoria Hollywood, e cu adevărat una de proporții epice – dar e numai jumătate din poveste.
Will Smith a crezut, pe bună dreptate, că a câștigat jocul vieții: nu numai succesul său nemaiauzit, ci și faptul că întreaga lui familie activa la vârful industriei divertismentului. Doar că, pentru cei din jurul său, lucrurile nu au fost întocmai așa: ei s-au simțit a fi mai mult niște actori în circul lui – un loc de muncă fără pauze, pentru care de fapt nu erau pregătiți. S-a dovedit că educația lui Will Smith nu era nici pe departe încheiată.
Această carte de memorii este produsul unei călătorii profunde a descoperirii de sine, o confruntare cu tot ceea ce poate voința să împlinească și, în egală măsură, cu acele lucruri pe care voința singură nu le poate împlini. Scrisă cu ajutorul lui Mark Manson, autorul bestsellerului Arta subtilă a nepăsării, cu vânzări de milioane de exemplare, Will este povestea felului în care un om reușește să-și stăpânească propriile emoții, scrisă ca să-i ajute pe cei care caută să realizeze același lucru. Doar câțiva dintre noi vom cunoaște vreodată presiunea interpretării pe cele mai mari scene ale lumii, pentru cele mai mari mize, însă cu toții putem înțelege că uneori e nevoie să renunțăm la carburantul care ne-a adus până într-un punct al evoluției personale, dacă vrem să ne continuăm călătoria. Combinația dintre o perspectivă înțeleaptă asupra valorilor universale și o poveste de viață extraordinar de amuzantă, poate chiar uluitoare, face ca Will să fie, la fel ca autorul său, o lucrare unică.

Relaxing Bundle Decembrie:

Books and Wine Decembrie

Ne găsiți foarte activi pe Instagram sau Facebook

Happy reading,

Alexandra și echipa BooxBox