BooxBox s-a născut din pasiunea pentru citit și din dorința de a împărtăși ideile bune. În era digitală, ne dorim să aducem cărțile mai aproape de tine, colaboratorii sau angajații tăi. Fie că îți dorești să fidelizezi angajații, să le oferi un cadou sau să le mulțumești partenerilor pentru că îți sunt alături, credem că putem crea cele mai frumoase pachete pentru tine și afacerea ta. Poți alege dintre produsele existe în shop, sau ne poți scrie pentru a crea niște pachete personalizate, împreună.

De ce să alegi BooxBox?

Pentru că pachetele noastre sunt altfel! Abonații noștri nu primesc aceleași lucruri de două ori, iar asta este ceea ce le place lor cel mai mult! Vedeta noastră, Relaxing Bundle, este o invitație la relaxare, iar până acum pachetele au conținut: lumânări din ceară de soia, bile de baie și săruri de baie, căni și suporturi pentru căni (din ceramică), produse cosmetice pentru corp și ten, bijuterii artizanale, agende, snack-uri sănătoase, cafea și tone de ceai! 

Ne străduim să colaborăm cu cât mai mulți producători locali, inclusiv cu artiști români care pictează ilustrații tematice pentru noi și pe care noi le includem în toate box-urile noastre.

Un lucru este sigur: abonații noștri abia așteaptă să primească următoarea cutie BooxBox!

 

De ce să oferi cărți colaboratorilor și angajaților tăi?

Cititul te poate ajuta în carieră și în afaceri, pentru că dezvoltă vocabularul și creativitatea, reduce stresul și te face mai empatic. În zilele noastre, empatia este unul dintre cele mai importante skill-uri pe care le poate dezvolta o persoană. În lumea afacerilor, a-i înțelege pe ceilalți poate duce la a avea relații mai bune cu angajații, rezultând în a avea un loc de muncă mai bun, în creșterea angajamentului și o retenție mai bună a personalului. Ca antreprenor, empatia te poate ajuta să negociezi mai bine și să obții loialitatea clienților. A avea o personalitate empatică îi va face pe oameni să își dorească să lucreze cu tine, va dezvolta colaborarea inter-umană și în definitiv, ne va face mai buni. 

Language is our portal to meaning-making, connection, healing, learning and self-awareness. Having access to the right words can open up entire universes. When we don’t have the language to talk about what we’re experiencing, our ability to make sense of what’s happening and share it with others is severely limited. – Brene Brown

 

Limbajul este  portalul nostru către crearea de semnificații, conexiune, vindecare, învățare și conștientizare a sinelui. A avea acces la cuvintele potrivite poate deschide universuri întregi. Atunci când nu avem limbajul necesar pentru a vorbi despre ce trăim, capacitatea noastră de a înțelege ceea ce se întâmplă și de a le împărtăși altora este limitată sever. – Brene Brown

Dacă vrei să aduci BooxBox în compania ta, scrie-ne pe admin@booxbox.ro și împreună vom crea pachetele perfecte pentru tine, colegii și/ sau  colaboratorii tăi.